Siirry sisältöön
kinestetiikkakoulutus
etusivukuva

Aistitieto

Matti Haaparanta

matti@aistitieto.fi

050 322 2219

Seinäjoki

Usein kysyttyjä kysymyksiä

 

Mitä hyötyä tästä on?

Työeläkeyhtiö Varman laskurin mukaan viiden työntekijän yhteenlaskettujen 100 poissaolopäivän hinta vuodessa on 39 690€ (lähde: www.varma.fi). 2024.

Tuki- ja liikuntaelinsairauksista johtuvat poissaolot ovat pitkiä ja sitä kautta hyvin kalliita. TULES-haasteiden ennaltaehkäisy on avain pitkien poissaolojen taltuttamiseen.

Puolustusvoimien mielenterveysoppaan mukaan fyysisellä hyvinvoinnilla on vaikutusta myös mielen hyvinvointiin. (lähde: www.puolustusvoimat.fi). 2024.

Varhaisen työkyvyn tuki heijastuu yrityksen toimintakulttuuriin ja tekee työstä mielekästä sekä tuottavaa. (lähde: www.ttl.fi). 2024.

Kuka on tarpeeksi hyvä sinua kouluttamaan?

Kinestetiikkakouluttaja Matti Haaparanta. Matilla on yli 10 vuoden kokemus erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten sekä aikuisten parissa. Vuosien aikana kokemusta on kertynyt vaikeasti kehitysvammaisten liikuntarajoitteisten ihmisten parissa sekä autismin kirjolla elävien kanssa. Matti on rautainen vuorovaikutuksen ja kohtaamisen ammattilainen.

Miten pääsen alkuun?

Ota rohkeasti yhteyttä!

Jos haluat järjestää koulutuksen oman organisaation tiloissa niin on hyvä, että koulutuspaikalta löytyy sähkösäädettävä sänky, pyörätuoli ja rollaattori.