Siirry sisältöön
kinestetiikkakoulutus
etusivukuva

Aistitieto

Matti Haaparanta

matti@aistitieto.fi

050 322 2219

Seinäjoki

Usein kysyttyjä kysymyksiä

 

Kinestetiikkakoulutus ja Hoitotyö liikuttaa?

Työeläkeyhtiö Varman laskurin mukaan viiden työntekijän yhteenlaskettujen 100 poissaolopäivän hinta vuodessa on 39 690€ (lähde: www.varma.fi). 2024.

Tuki- ja liikuntaelinsairauksista johtuvat poissaolot ovat pitkiä ja sitä kautta hyvin kalliita. TULES-haasteiden ennaltaehkäisy on avain pitkien poissaolojen taltuttamiseen.

Puolustusvoimien mielenterveysoppaan mukaan fyysisellä hyvinvoinnilla on vaikutusta myös mielen hyvinvointiin. (lähde: www.puolustusvoimat.fi). 2024.

Varhaisen työkyvyn tuki heijastuu yrityksen toimintakulttuuriin ja tekee työstä mielekästä sekä tuottavaa. (lähde: www.ttl.fi). 2024.

Kouluttaja?

Kinestetiikkakouluttaja Matti Haaparanta. Minulla on yli 10 vuoden kokemus erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten sekä aikuisten parissa. Vuosien aikana kokemusta on kertynyt vaikeasti kehitysvammaisten liikuntarajoitteisten ihmisten parissa sekä autismin kirjolla elävien kanssa. Vuorovaikutus ja kohtaaminen hoitotyössä on vahvuuteni.

Koulutuksen järjestäminen

Ota rohkeasti yhteyttä!

Jos haluat järjestää koulutuksen oman organisaation tiloissa niin on hyvä, että koulutuspaikalta löytyy sähkösäädettävä sänky, pyörätuoli ja rollaattori.

Stressinhallinnan ryhmävalmennus

Järjestän kahden tunnin stressinhallinnan ryhmävalmennusta. Tämä on oiva ohjelma työpaikkasi kehittämis- tai tyhy-päivään!

Kysy lisätietoja.